Natječaj za rad s darovitim učenicima u 2022.

Datum objave: 02. 9. 2022.

Upravni odbor Zajednice tehničke kulture Brodsko-posavske županije raspisuje natječaj za rad s darovitim učenicima i učenicima s posebnim potrebama za 2022. godinu.

Kompletnu prijavu OBVEZNO izvršiti putem obraSCA PRIJAVE KOJI IMATE NA LINK_u:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeF_mLQIFgMBArWVKvj27nwnY9cJFVIZN8lI4MUwj4kNPH3hQ/viewform?usp=sf_link

MOLIM VAŠE PRIJAVE ZA RAD S DAROVITIMA U 2022. GODINI ( održane i planirane do 12 mjeseca)  dostavite putem gore navedenog obrasca do 1.10.2022.

ZA SVE PRIJAVE koje su održane potrebno je dostaviti u (doc ili pdf formatu)  IZVJEŠĆE o održanim aktivnostima:  naziv aktivnosti, broj sudionika, termini i mjesto održavanja, broj održanih sati, utrošena sredstva.

Izvješće dostaviti u obrascu ili nakinadno putem emaila ztkgsb@gmail.com.

Maksimalan broj sudionika koje sufinanciramo limitiran je proračunskom stavkom za tu namjenu te ćemo na osnovu Vaše prijave izvršiti raspodjelu sredstava koja imamo za RAD s darovitom i djecom s posebnim potrebama prema redoslijedu prijave i važnosti provedbenim aktivnosti s PREDNOŠĆU provedbe u aktivnostima u kojima j e Zajednica nositelj prijave ili projekta te koje se odvijaju u prostorima zajednice.  PRIORITET SUFINANCIRANJA IMAJU OSOBE KOJI SU SE UKLJUČIVALI U AKTIVNOSTIMA I U 2021. GODINI.

Rad s darovitim učenicima-PODRUČJE PRIJAVE

Područje koje Zajednica sufinancira( troškovi voditelja) u 2022. godini koja imaju prioritete u suifinanciranja preko ugovora o djelu između voditelja i Zajednice i potrebno je realizirati do 31.12.2022.

PRIPREMA NATJECATELJA I OSVAJANJE 1-3.MJESTA NA DRŽAVNIM NATJECANJIMA IZ TEHNIČKIH PODRUČJA,
2. RAD S DAROVITIM UČENICIMA NA ŽUPANIJSKIM NATJECANJIMA IZ STEM PODRUČJA ( AUTOMATIKA, ROBOTIKA)
3. NAKNADA ZA SUDJELOVANJE U PROGRAMIMA ZAJEDNICE POPUT MODELARSKA LIGA, DANI OTVORENIH VRATA, DANI TEHNIČKE KULTURE, LJETNE I ZIMSKE ŠKOLE i ostali projekti u kojima se prijavila Zajednica kao nositelj.
4. RAD S DAROVITIM UČENICIMA IZ PODRUČJA ( STEM, FIZIKA, VIDEOSTVARALAŠTVO, INOVATORSTVO, ROBOTIKA, INFORMATIKA, HONI)
5. RAD S DAROVITIM UČENICIMA TOKOM ŠKOLSKIH PRAZNIKA ( LJETO,ZIMA, PROLJEĆE) IZ RAZLIČITIH PODRUČJA TEHNIČKE KULTURE U prostorima Zajednice
6. RAD S DAROVITIM UČENICIMA TOKOM ŠKOLSKIH PRAZNIKA ( LJETO,ZIMA, PROLJEĆE) IZ RAZLIČITIH PODRUČJA TEHNIČKE KULTURE u nekim drugim prostorima

Prilikom prijave naknada troškova planiranih za rad potrebno je dostaviti:
Ime i prezime, Stručna sprema,OIB,Adresa stanovanja,U kojem ste sustavu MIO1 ili MIO2,Žiro račun banke ( IBAN).
OBVEZNO I : Broj učenika i planiranih sati rada,Mjesto provedbe aktivnosti i termini, Planiranu cijenu naknade rada i troškova izvođenja radionice/ca.

Prijave se primaju isključivo OBRASCEM na gore navedenom linku do 1.10.2022.

Naknadne prijave možemo uvažiti ako bude raspoloživih sredstava.
Dodatna pitanja i dostava ( doc ili pdf) dokaza o održanim radionicama može i na e-mail: ztkgsb@gmail.com

Upravni odbor je donio odluku o sufinanciranju pojedinih aktivnosti jednokratne i višednevne s iznosima od 500, 700, 1000 , 1500, 3.000, 4.000 kn bruto po osobi.
( Ovisi o broju realiziranih sati, prostoru provedbe, broju uključenih učenika, ostvarenim rezultatima). Preostali dio sredstava se namjenjuje nabavi potrebne opreme za provođenje aktivnosti i potrošnog materijala. Plan 20.000 kn za voditelje i 10.000 kn materijal i oprema.

Upravni odbor